Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Atlètic i Moja arrenquen la segona fase de la Segona Catalana amb objectius ben diferents

La setmana que ve arrencarà la segona fase de la Segona Catalana, amb l’Atlètic Vilafranca lluitant per l’ascens i el Moja amb l’objectiu de la permanència.

Aquest passat cap de setmana es disputava l’última jornada de la primera fase al grup 3 de la Segona Catalana. Els diferents equips lluitaven pels últims punts de cara a una segona fase que es presentarà complicada, i amb reptes oposats pels dos representants altpenedesencs.

Amb tres jornades de lliga encara per davant, l’Atlètic Vilafranca aconseguia la classificació pel playoff d’ascens a Primera Catalana. L’equip de Parxi Atsarà ho feia després de completar una temporada espectacular en tots els aspectes. Al top 3 de la classificació des de l’inici, i amb figures destacades com Oriol Boada o Martí de Castro, els dos màxims golejadors de la categoria, amb 19 i 14 gols respectivament.

Ara, l’equip tindrà per davant 10 jornades en les quals es jugarà l’ascens a Primera Catalana. Se la jugarà en un grup amb els tres primers classificats del subgrup 3A: Gornal, Sant Ildefons i Sporting Gavà. I els dos primers del 3B: Sitges i Cubelles.

Els equips arrencaran la segona fase amb els punts aconseguits durant el primer tram de temporada. A l’espera de resultat del partit ajornat entre Cubelles i Vista Alegre, que es recuperarà aquest dissabte, la classificació es troba així:

1. SITGES 46 PTS
2. GORNAL 46 PTS
3. CUBELLES 40 PTS*
4. AT. VILA 39 PTS
5. ST ILDEFONS 36 PTS
6. SPORTING GAVÀ 32 PTS

La segona fase arrencarà la setmana que ve; al final de les 10 jornades, pujaran els tres primers i els tres millors quarts de tots els subgrups d’ascens.

Per la seva banda, el Moja, 9è classificat al final de la primera fase, lluitarà per seguir un any més a la categoria. A la segona fase el Moja disputarà una lligueta de 6 partits, en un grup de quatre juntament amb la Terlenka Barcelonista, el Valldoreix i el Cabrils.

En la lluita per la permanència, els equips també disputaran la segona fase amb els punts sumats durant la lliga regular. La classificació estaria de la següent manera:

1. TERLENKA 29 PTS
2. CABRILS 25 PTS
3. MOJA 22 PTS
4. VALLDOREIX 14 PTS

La permanència, a priori, es presenta assequible. Els tres primers es salvaran, i el quart farà cap a la Tercera Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: