Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi i Sergi Aragonès, una de les sagues de germans altpenedesencs a l’OKLliga

Els dos germans sadurninencs es veuran les cares aquest diumenge en el duel d’OKLliga entre Lleida i Reus,

Al llarg de la història de l’OKLliga hi hagut alguns exemples de germans que han coincidit sobre la pista. Els més recents són els Bargalló: una llegenda com en Jordi i tota una estrella de la lliga com en Pau: Dos que enguany comparteixen vestidor al Barça, com Marc i Carles Grau; o els germans Gabri i Tomàs Villares, l’any passat junts a Vilafranca i enguany un al Patí i un altre a Sant Cugat.

Des de fa uns mesos també s’ha afegit una altra saga de germans a la màxima categoria: els Aragonès. L’any passat, el gran, en Sergi, ex de Noia i Barça, tornava a l’OKLliga després d’un breu periple al Benfica, i signava pel Reus Deportiu fins el 2024. Amb ell, els ganxets arribaven a la final de copa i de lliga la temporada passada.

Per la seva banda, el petit, en Xavi, és un vell conegut de l’afició vilafranquina. La temporada passada, amb 38 gols, era un dels artífex de l’ascens del Patí a OKLliga. La seva gran campanya li va valdre el seu salt a un equip consolidat a la categoria, com el Lleida. Pel Xavi aquest curs està sent de gran aprenentatge, en un equip que disputa competició europea.

Els dos germans viuen realitats diferents: Sergi, amb el Reus, estarà en la lluita pels títols mentre compaginen lliga amb Champions. Per la seva banda en Xavi i el seu Lleida, disputen la segona competició europea, la Europe Cup, i intentaran fer-se un lloc entre els 8 primers per disputar el playoff, després d’un inici complicat de lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: