Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Tona s’enfronten al Municipal per estrenar el caseller de victòries d’aquest 2023

Cap dels dos equips ha aconseguit guanyar en les sis jornades que s’han disputat en el que portem de 2023. Pel degà són 8 partits seguits sense victòria.

El FC Vilafranca tornava als entrenaments aquesta setmana per tal de preparar el partit d’aquest diumenge a les 12 del migdia, a casa, contra el Tona. L’equip es retrobarà amb el Municipal i amb la Tercera Divisió per intentar posar fi d’una vegada a una preocupant dinàmica de resultats que cada vegada més fa pensar en els fantasmes del descens.

Per oblidar-se’n, el degà està pràcticament obligat a guanyar per primera vegada en aquest 2023. Una ratxa encara pitjor si mirem encara més enrere: 8 partits consecutius sense triomf. L’últim va ser el 4 de desembre al camp del Badalona.

El Vilafranca, a més, necessita trencar la nefasta ratxa de resultats com a local. L’equip no guanya al Municipal des de la victòria de la primera jornada davant el Vilassar. Des del vestidor confien en què la setmana de descans hagi servit per recarregar bateries de cara a tot el que queda per davant: 9 jornades en què l’equip es jugarà la seva presència a la Tercera Divisió la propera temporada.

El rival d’aquest cap de setmana, el Tona, arriba en problemes. El conjunt d’Osona és 11è, amb 22 punts, 2 més que el Vilafranca, i 3 per sobre del descens. L’equip tampoc sap el que es guanyar en el que portem d’any, amb 2 empats i 4 derrotes, 3 d’elles consecutives.

El Vilafranca buscarà tornar a guanyar el Tona, com en l’únic precedent d’aquesta temporada, el 23 d’octubre: triomf per 1-2 en el debut de Cristian García a la banqueta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: