Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Aranda relata la seva arribada sobtada al capdavant del Patí

Durant la seva visita al programa ‘Parlem d’Hoquei’, el sadurninenc repassava la trajectòria de l’equip i com es va gestar la transició a primer entrenador.

Aquesta setmana el programa Parlem d’Hoquei de Penedès TV comptava amb la visita de Toni Aranda, actual entrenador del Club Patí Vilafranca, i que va agafar el relleu d’un altre Toni Porta, a finals de novembre. En una interessant conversa amb Xavi González i la resta de tertulians, Aranda relatava com es va produir el seu salt de segon a primer entrenador.

De cop, després de la marxa de l’entrenador de l’ascens, Aranda es va trobar amb el repte d’agafar les regnes de l’equip, en una situació complicada.

Durant la mitja hora de programa Toni Aranda també va repassar la seva trajectòria a les banquetes, des del seus inicis al Sant Josep, on va entrenar a tot un Eloi Mitjans, i també les seves etapes al Riudebitlles, o als Monjos, arribant a disputar l’OKLliga, fa 12 anys. Després de passar pel sots-23 del Calafell, com a segon al Noia amb Pere Varias o dirigint l’Igualada femení, el sadurninenc va arribar al Patí la temporada passada, al costat de Toni Porta.

Enguany, però la pel·lícula està sent completament diferent. En les 8 jornades d’OKLliga restants, el Vilafranca lluny de la permanència, intentarà com a mínim una victòria, i així no superar el rècord negatiu de punts del club, que va ser de només 2, l’any 1980.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: