Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

The Black Barbies ofereix una de les propostes més originals i innovadores al Festival Musicveu

Aquest diumenge el festival solidari oferia un concert ple de ritme a l’espai Cultural Fòrum Berger de Vilafranca amb una barreja de sons i veus a ritme de Pop & Swing.

The Black Barbies és una banda de Barcelona que ha passat pels principals festivals de jazz i música negra i que reuneix músics de diverses procedències tant estilístiques com geogràfiques, motiu pel qual des de la primera nota creen una barreja explosiva de sons.
Sempre amb un so fresc, enganxós i sensual, combinen temes propis i hits versionats de tots els temps, a ritme de jazz, swing, soul i funk. Ho fan amb una posada en escena amb una estètica vintage molt cuidada. La formació està integrada per la cantant Desiree Diouf, Noé Escolá al saxo i cors, José López al contrabaix, Oriol Riart a la guitarra i cors, Aurora Arenare al trombó i veu i Guillem Arnedo a la bateria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: