Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’equipa l’Auditori del Fòrum amb bucles magnètics

S’equipa l’Auditori del Fòrum amb bucles magnètics

Pinnae equipa l’Auditori del Fòrum Berger amb bucles magnètics per a millorar l’atenció a les persones amb disminució auditiva.

La Fundació Pinnae segueix millorant la comoditat dels usuaris de l’Auditori del Fòrum Berger, i a partir d’ara també per a les persones amb pèrdua auditiva i que utilitzen audiòfons o implants, instal·lant equips que faciliten la recepció de la informació directament als aparells dels usuaris a través d’un sistema magnètic i eliminant qualsevol interferència.
Aquesta nova acció complementa la recent incorporació d’aparells de purificació d’aire per a la total desinfecció de les partícules en suspensió.
Aquesta nova tecnologia auditiva s’anomena bucle magnètic o d’inducció i és un sistema de so que converteix el senyal d’àudio en un camp magnètic captat pels audiòfons i que el transformen en so dins de l’orella de l’usuari o usuària, aïllant-lo del soroll ambient. El resultat és la recepció d’un so net, nítid, perfectament intel·ligible i amb un volum adient davant d’una projecció audiovisual o d’una conferència com a exemple.
Les persones que utilitzen audiòfons podran identificar espais amb bucle magnètic disponible gràcies a un símbol accessibilitat auditiva que els identifica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: