Divendres, 29 de març de 2024

L’hoquei segueix sense somriure al Patí (3-4)

El Patí Vilafranca suma contra el Caldes la setzena derrota de la temporada, en un bon partit dels homes de Toni Aranda que, amb 3-2, disposaven d’una acció per fer el quart.

El Patí Vilafranca sumava la 16a derrota del curs en caure per 3-4 davant el Caldes. Per segona jornada consecutiva, i en la mateixa setmana, l’equip tornava a veure com el rival li remuntava quan tenia a tocar el primer triomf de la temporada.

El Patí tornava a sortir molt intens, en uns primers compassos amb protagonisme pels porters. Als 14 minuts Pablo del Rio avançava l’equip de la Poliesportiva.

Després de l’error de Marc Gonzalez en la directa, el Caldes aconseguia empatar a 6:30 pel descans, amb gol d’Álvaro Gimenez.

La primera part es tancava des del punt de penal. Ni Roger Presas ni Marc Palau aconseguien transformar.

L’inici del segon temps es va convertir en tot un carrusel de gols. Als 3 minuts Roger Martí tornava a avançar el Patí.

L’alegria duraria un minut, el que va trigar Xavi Gurri en tornar a posar les taules.

30 segons després Roger Martí responia, fent esclatar la Poliesportiva amb el 3-2.

Roger Martí va disposar d’un penal per fer el 4-2, sense encert, i a partir d’aqui, la remuntada.

A 7 pel final Marcos Blanqué tornava a empatar des de la directa, i a 2:30 per acabar el Caldes s’emportava els tres punts amb el gol de Marc González, autor del 3-4 definitiu.