Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca, classificat pel playoff d’ascens a Primera Catalana

Del mateix subgrup Sitges i Cubelles també són de playoff. En la segona fase es veuran les cares amb la Gornal, i dos equips que sortiran de Sporting Gavà, St. Ildefons i Terlenka.

A falta de dues jornades per finalitzar la primera fase, el sènior de l’Atlètic Vilafranca ja ha confirmat la seva presència entre els tres primers classificats del subgrup 3B de Segona Catalana i, per tant, lluitarà per l’ascens a Primera en el playoff que disputaran els equips situats en les tres primeres places.

L’equip aconseguia l’accés a aquesta segona fase després de la victòria davant el Gavà per 2-0 aquest dissabte al vespre. Hores abans el Moja empatava a 1 contra l’Espluguenc, l’únic equip que matemàticament encara podia lluitar per la tercera posició i que perdia totes les opcions amb l’empat als Tres Pins.

Un premi merescut pel conjunt dirigit per Parxi Atsarà. Un grup de jugadors que, després de compartir vestidor en les categories inferiors del club, ara estan a 10 partits de portar l’equip a la Primera Catalana.

Un cop disputades les dues jornades restants de la primera fase els equips passaran a disputar el playoff. Atlètic, Sitges i Cubelles, del subgrup 3B, quedaran enquadrats a un grup de 6 equips, juntament amb 3 del subgrup 3A: d’aquí, ara mateix només està classificat la Gornal. Sporting Gava, Sant Ildefons i Terlenka es jugaran les dues posicions restants.

En la segona fase els equips passaran amb els mateixos punts que han aconseguit durant la temporada, i, en format de lligueta de 10 jornades, els tres primers aconseguiran l’ascens a Primera. Seria, sense dubte, un gran premi pel club.

De cara al playoff, els equips del subgrup 3B arribarien amb moltes opcions de pujar. La Gornal, ja amb 46 punts, partiria amb un avantatge considerable. Per darrere, Sitges amb 40, Cubelles amb 39 i Atlètic amb 38 punts, i encara amb dos partits per disputar. Els altres equips amb possibilitats de jugar playoff serien Sporting Gavà amb 31, Sant Ildefons amb 30, i Terlenka amb 26.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: