Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní aprova un pressupost inicial per al 2023 de 16,3 milions

La sessió ordinària del ple municipal de gener, celebrada aquest dimarts, va incloure l’aprovació del pressupost municipal d’aquest 2023.

La proposta del govern no incorpora encara per motius tècnics una aportació que s’inclourà en els propers mesos, provinent de la liquidació de l’exercici anterior i del romanent de tresoreria, i que ha de nodrir un dels capítols de major impacte com és el d’inversions.
El regidor d’Hisenda, Carles Del Amor, va expressar la seva confiança que el romanent pugui incorporar-se al pressupost abans que no ho va fer l’exercici anterior i va subratllar les dificultats que l’augment del cost energètic i les matèries primeres, la revisió dels sous públics o el procés d’estabilització de places laborals, entre d’altres despeses, han provocat en la confecció del pressupost del 2023.
La proposta del govern d’ERC i Junts per Sant Sadurní va comptar amb el vot a favor del PP, l’abstenció de Sant Sadurní En Comú i el vot contrari de PSC i la CUP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: