Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La rua de Sant Martí Sarroca comptarà amb 2.437 participants

La rua de Sant Martí Sarroca comptarà amb 2.437 participants

La 23a rua de Carnaval a Sant Martí Sarroca tindrà lloc diumenge amb la participació de 23 carrosses i 6 comparses.

Els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’arribada del Rei i la Reina del Carnaval pels carrers del poble. Seguidament, tindrà lloc el pregó del Rei i la Reina del Carnaval i pica-pica popular a la Placeta 1 d’Octubre.

A les 18.30h començarà la Rua del Carnaval, des de l’Avinguda del Castell. Després que l’any passat es reprengués la Rua amb fortes mesures de seguretat, aquest any ha superat totes les previsions i s’hi han inscrit 2.437 participants. Cal recordar que la Rua de Sant Martí Sarroca no és competitiva, sinó que s’atorga una subvenció a tots els grups participants que compleixin les bases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: