Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca deté dues persones per un intent de robatori a un establiment

La Policia Local de Vilafranca deté dues persones per un intent de robatori a un establiment

Un testimoni dels fets ha facilitat les característiques físiques dels joves presumptes autors dels fets i la direcció de fugida.

La Policia Local de Vilafranca ha detingut aquesta matinada dues persones en un presumpte intent de robatori amb força en un establiment. A les 06.50h d’aquest matí, la Policia Local de Vilafranca ha rebut la trucada d’un ciutadà informant que al carrer dels Ferrers, cantonada amb raval de la Font, hi havia dos joves forçant la reixa que dona accés a la porta d’un establiment.

En arribar la patrulla al lloc ha observat la reixa doblegada i un dels vidres trencats. Un testimoni dels fets ha facilitat les característiques físiques dels joves presumptes autors dels fets i la direcció de fugida.

Pocs moments després una altra patrulla ha localitzat dos joves a uns 200 metres del lloc, que coincideixen amb les característiques facilitades i que, en veure el vehicle policial, han fugit corrent i han estat interceptats tot seguit al carrer de la Parellada. Entre els estris que portaven al damunt se’ls ha trobat una navalla tipus punxó que podria haver estat utilitzada possiblement per trencar els vidres. Amb les dades recollides al lloc, per les característiques i per antecedents similars, s’ha procedit a la detenció com a presumptes autors d’un robatori amb força a un establiment.

S’han instruït les diligències corresponents, que es traspassaran al cos de Mossos d’Esquadra per la seva presentació al Jutjat i per si les seves unitats d’investigació, pels modus operandi, poden esbrinar si aquestes persones estan implicades en robatoris similars a Vilafranca en els darrers dies.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ressalta que la Policia Local segueix fent patrullatge actiu i intensiu per prevenir actes d’aquest tipus i per donar una resposta ràpida al requeriment veïnal. “Aquest tipus de patrullatge ja està donant fruits amb diverses detencions en les darreres setmanes com les d’aquesta matinada. Necessitem que les lleis acompanyin la tasca que policial al carrer, que siguin més dures amb aquests tipus de delictes i evitin que els delinqüents hi tornin”, ha afirmat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: