Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau celebra el seu 4t aniversari aquest cap de setmana

Els actes per celebrar el 4t aniversari de l’equipament compten amb una programació que s’ha elaborat amb la participació de joves que participen en les activitats i projectes que s’impulsen a la Nau.

El cap del Servei de Joventut, Ruben Calvo, recorda que l’equipament va obrir portes el febrer de 2019 i que va patir les restriccions de dos anys de pandèmia, per això ara els fa especial il·lusió recuperar plenament la normalitat.
El primer any de funcionament van ser una mica més de 8.000 les persones que van passar per La Nau. Durant el 2020 i el 2021 les dades van baixar notablement i el passat 2022 ja s’ha apropat a les 7.500 persones.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, explica que en aquests anys s’han programat activitats específiques en funció dels interessos dels joves.

La festa per celebrar el seu aniversari tindrà lloc el proper cap de setmana 11 i 12 de febrer. Núria Albornà explica que s’ha treballat amb els joves una programació per arribar a la diversitat de joves usuaris de l’equipament i també per obrir-se a d’altres joves que encara no en són usuaris.
La Nau Show és el nom de la jornada festiva que constarà de tres grans moments. El dissabte a la tarda, hi haurà l’scaperoom Missió La Nau, activitat adreçada a joves a partir dels 13 anys.

Al mateix espai jove i pels voltants. El dissabte a la nit serà el torn de la Nit jove, per a joves a partir de 16 anys, amb música en directe amb La Banda del Coche Rojo. Després la festa seguirà amb la DJ Felinae. I el diumenge a la tarda serà el torn de l’art i creació jove. En diferents espais de l’equipament, hi haurà una mostra artística de la mà de joves de la xarxa de creadors, jam session i jam de dansa contemporània.
Mireia del Moral, Sandra Martinez i Mariona Camacho agraïen la visibilitat que la festa d’aniversari dona als i a les joves creadors i al talent juvenil en diferents disciplines i el fet de poder disposar a la Nau d’espais adequats per crear i assajar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: