Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau celebra el 4t aniversari mirant cap al futur

Aquest 2022 s’han recuperat les xifres d’abans de la pandèmia però l’objectiu és seguir creixent per arribar a tot l’espectre de joves d’entre 14 i 30 anys.

L’espai jove ha celebrat aquest cap de setmana amb diferents activitats el seu quart aniversari. Ho ha fet amb un scape room, un concert, una jam session oberta i un espai de fira per a joves creadors.
La Nau ha fet quatre anys consolidant el vessant de creació i artístic i posant l’equipament al mapa perquè les persones joves puguin desenvolupar el seu talent. Ara es volen potenciar els vessants socioeducatiu i tecnològic.

Un altre dels aspectes que es vol treballar és l’arranjament d’espais com el pati o la cuina.

La Nau continua, de moment, atraient joves que necessiten un espai per a desenvolupar les seves inquietuds. És el cas de la Iris Borràs, que amb la seva companya Mariona, està creant un projecte de dansa contemporània.

La Nau va obrir portes l’any 2019 després d’un procés participatiu. Aquest 2022 s’han recuperat les xifres d’abans de la pandèmia però l’objectiu és seguir creixent per arribar a tot l’espectre de joves d’entre 14 i 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: