Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada 16 d’OKLliga es completa amb quatre partits

Alcoi – Voltregà, Calafell – Lleida, i Caldes – Reus, són els altres partits que també es juguen aquest dimecres 1 de febrer.

A banda del duel entre Igualada i Vilafranca, la setzena jornada de l’OKLliga es completa aquest dimecres amb els següents partits: a les 20H, Alcoi – Voltregà; partit en què els alacantins buscaran consolidar la seva setena posició, mentre el Voltregà intentarà no despenjar-se de les vuit primeres posicions.

També a les 20h es veuran les cares Calafell i Lleida, dos equips que venen de perdre en els seus compromisos europeus. Els del Baix Penedès, cinquens no volen deixar escapar els quatre primers, mentre el Lleida intenta fer-se fort en el top-8.

Finalment, a la mateixa hora que el partit del Vilafranca, a les 21h, Caldes – Reus Deportiu. Els reusencs, en ratxa, a per la sisena victòria consecutiva després de debutar a Europa amb victòria. El Caldes, per la seva banda vol trencar la ratxa de sis derrotes seguides abans de la seva visita al Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: