Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jornada 16 d’OKLliga es completa amb quatre partits

Alcoi – Voltregà, Calafell – Lleida, i Caldes – Reus, són els altres partits que també es juguen aquest dimecres 1 de febrer.

A banda del duel entre Igualada i Vilafranca, la setzena jornada de l’OKLliga es completa aquest dimecres amb els següents partits: a les 20H, Alcoi – Voltregà; partit en què els alacantins buscaran consolidar la seva setena posició, mentre el Voltregà intentarà no despenjar-se de les vuit primeres posicions.

També a les 20h es veuran les cares Calafell i Lleida, dos equips que venen de perdre en els seus compromisos europeus. Els del Baix Penedès, cinquens no volen deixar escapar els quatre primers, mentre el Lleida intenta fer-se fort en el top-8.

Finalment, a la mateixa hora que el partit del Vilafranca, a les 21h, Caldes – Reus Deportiu. Els reusencs, en ratxa, a per la sisena victòria consecutiva després de debutar a Europa amb victòria. El Caldes, per la seva banda vol trencar la ratxa de sis derrotes seguides abans de la seva visita al Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: