Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP proposarà la creació d’una empresa municipal de gestió pública dels serveis essencials

La candidata a l’alcaldia. Marta Soler i l’ex alcalde de Navàs, Jaume Casals, han fet una xerrada a l’Escorxador de Vilafranca amb el títol ‘Remunicipalitzem. Tornem els serveis al poble’.

Soler ha denunciat la deriva privatitzadora dels serveis públics per part dels governs central i autonòmic i de moltes administracions locals que faciliten les licitacions públiques a grans empreses privades que acumulen una gran quantitat de contractes públics i que només busquen el benefici econòmic, en detriment dels serveis.
En aquest sentit des de la CUP han posat d’exemple la nova externalització de les zones blaves a la vila. Consideren que amb l’impuls d’una empresa municipal de gestió dels serveis públics es potenciaria el control del servei per part de l’administració pública, la gestió democràtica i transparent, allunyada dels interessos econòmics i que garanteixin la plena universalitat i equitat.
La xerrada ‘Remunicipalitzem. Tornem els serveis al poble’ forma part del cicle d’actes que els cupaires organitzen per tal de donar a conèixer els punts rellevants del seu programa electoral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: