Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts vol crear un campus universitari per ampliar l’oferta d’aquests estudis a Vilafranca

La proposta és ubicar aquest campus en un solar a tocar de l’aparcament de l’Auditori, i vol anar de la mà de més d’una universitat per ampliar l’oferta d’estudis universitaris a Vilafranca.

El candidat de Junts a l’alcaldia de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha presentat aquesta proposta en el solar proper al aparcament de l’Auditori on consideren que es podria ubicar. Un espai de 15.000 m2 que podria ampliar-se, ben connectat amb el centre de la vila i de fàcil accés, i que Ruiz i el seu equip consideren idoni per acollir aquest equipament.

Aureli Ruiz ha recordat que Vilafranca ja és ciutat universitària, gràcies als estudis d’infermeria que ofereix la Rovira i Virgili, i que la intenció és ampliar aquesta oferta amb la creació d’aquest campus. Ha apuntat que ja hi ha converses en aquest sentit, tant amb la URV com amb altres universitats, i que la intenció seria acollir per exemple alguna enginyeria o alguns estudis de lletres.

Junts considera també que la proximitat amb l’Auditori Maria Rosa Juncosa i la zona esportiva són valors afegits que han de fer atractiu aquest campus. Aureli Ruiz ha volgut remarcar que aquesta proposta reforça el missatge de Vilafranca com a ciutat educadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: