Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Soteras i la seva junta prenen possessió al capdavant de la Federació Catalana de Futbol

La seu de la Federació acollia l’acte de presa de possessió de la junta encapçalada per Joan Soteras, que dilluns passat s’imposava a la repetició electoral de l’ens.

Aquest dilluns, set dies després de la repetició electoral a la Federació Catalana de Futbol, l’equip guanyador, encapçalat per Joan Soteras, prenia possessió al capdavant de l’ens. La presa s’escenificava en un acte celebrat a la seu federativa, al Carrer Sicília de Barcelona, amb la presència de representants de diferents clubs de Catalunya.

Entre les cares reconegudes de l’àmbit penedesenc, es trobava Joan Soler, president del FC Vilafranca i actual director de l’àrea de futbol formatiu del Barça.

Durant el seu discurs de presentació, Joan Soteras agraia el suport dels més de 500 clubs en les eleccions de fa una setmana.

Entre els projectes principals de la Federació de cara als propers anys, el president destacava el projecte de la nova Superlliga Catalana, categoria intermitja que s’instaurarà a partir de la propera temporada entre la Primera Catalana i la Tercera Divisió Nacional. Un dels temes també serà veure si després d’anys de disputes per fi s’estableix la pau al voltant del futbol català.

El ja president va estar acompanyat de tots els membres de la seva Junta Directiva, amb la qual posteriorment es va realitzar la primera reunió del mandat 2023-2027, amb el nomenament de càrrecs i la designació dels delegats a territori. Al Penedès, Jaume Plaza continuarà ostentant el càrrec de delegat, i la exportera vilafranquina del FC Barcelona, Laura Ràfols serà vocal a la junta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: