Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Impulsem el Penedès i Junts rubriquen l’acord de coalició per les municipals

Impulsem el Penedès ha celebrat aquest dissabte a Piera el Consell Territorial.

A banda de tractar altres temes, a la trobada es va discutir i votar la proposta de coalició electoral amb Junts de cara a les eleccions municipals, que va ser aprovada amb un 77% dels vots escrutats.

El Secretari General d’Impulsem el Penedès, alcalde de Torrelles de Foix i President de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Sergi Vallès, va signar l’acord de coalició, «posant en valor la vocació municipalista d’Impulsem el Penedès, la seva implantació territorial i la voluntat de continuar essent la primera força municipal a la Vegueria del Penedès».

El Consell va concloure amb la «interpel·lació de tots els presents a acabar d’impulsar llistes i projectes locals a tots els municipis de la Vegueria i així poder començar a detallar les línies mestres de la campanya electoral durant les properes setmanes».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: