Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ibrahim Chakir vola a la Marató de Sevilla i aconsegueix el bitllet pel Mundial d’Atletisme

Amb un temps de 2:09:16, Chakir era el primer atleta nacional en creuar la meta i aconseguia la mínima per participar al Mundial d’Atletisme del proper mes d’agost a Budapest.

L’atleta vilafranquí Ibrahim Chakir, del Club Atletismo Bikila, ha aconseguit classificar-se pel Mundial d’Atletisme del proper mes d’agost a Budapest, després d’una brillant actuació a la Marató de Sevilla disputada aquest diumenge.

Chakir era el primer atleta nacional en creuar la meta, 20è de la general, amb un temps de 2:09:16. Un registre que automàticament li atorga el bitllet per participar a la prova de marató del proper Mundial d’Atletisme, que tindrà lloc a Budapest, del 19 al 27 d’agost.

Gran cursa per Ibrahim Chakir, que completava la meitat de la prova en 1:04:30 i a partir del km 30 aconseguia distanciar-se i correr en solitari fins la meta, on alhora signava la seva millor marca personal. Fins ara el seu millor registre era de 2h:13min a la Marató de Saragossa 2022.

L’atleta, actualment entrenat per Enrique Pascual, buscava baixar de la barrera dels 2:09:00, quedant-se ben a prop de l’objectiu, i a poc més d’un minut dels 2:08:10, mínima per participar als Jocs Olímpics de París l’any vinent.

Als seus 28 anys, Chakir compta amb un estret vincle amb el Club Atletisme Vilafranca, on va ser entrenat per Maria Carbó. Alhora guanyador de la 10K de Vilafranca l’any 2019, va ser un dels protagonistes de la darrera edició, fa un mes, finalitzant segon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: