Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entre el 4 i el 22 de març Vilafranca commemorarà el Dia Internacional de les Dones

Entre el 4 i el 22 de març Vilafranca commemorarà el Dia Internacional de les Dones

Es duran a terme una vintena d’actes, entre ells, la conferència institucional del 8-M, una batukada feminista o el 8è Homenatge Heroïnes Anònimes.

Dilluns a la tarda, la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, acompanyada per la cap tècnica del servei, Eva Millas, va presentar el programa d’actes de commemoració del 8M. Un programa que compta amb una vintena d’actes repartides entre el 4 i el 22 de març i en el que participen, com explica la regidora, diferents regidories i entitats de Vilafranca.
Arroyo remarcava també la sensibilització que es fa aquests dies als centres educatius de secundària de la Vila mitjançant el projecte Altaveus, a l’hora de l’esbarjo.

El programa compta amb una vintena d’actes, entre ells destaquen, per exemple, el proper dissabte 4 de març una batucada-cercavila feminista amb el grup Batukalla que farà un recorregut pel centre de la Vila. També el diumenge 5 de març es farà el 8è Homenatge Heroïnes Anònimes “Carme Alomà” 2023 organitzat pels Xicots. El 7 de març hi haurà l’acte central commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que comptarà amb la conferència institucional amb el títol “El feminisme no es pateix, es gaudeix” a càrrec de la il·lustradora Raquel Riba Rossy, creadora del personatge Lola Vendetta. El mateix 8 de març a partir de les 19h s’il·luminarà la façana de l’ajuntament i hi haurà una performance participativa per tal de sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere.
El programa d’actes complet es pot consultar al web igualtat.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: