Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds, les dues colles de Valls i Minyons de Terrassa formen el cartell per Sant Fèlix

Els administradors han optat per repetir el cartell tradicional.

A través de les xarxes socials, els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2023, Anna Benach, Laura Cabezas, Oriol Bertran, Laura Bages i Jacques Planas, han anunciat el cartell de la Diada de Sant Fèlix i serà un cartell tradicional. Per tant, tal com van fer l’any passat, actuaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. El quintet confessa que amb la diada d’enguany volen “recuperar l’esperit de les grans diades castelleres que s’havien viscut a la plaça de la Vila pels Sant Fèlix d’abans de la pandèmia”. Els administradors i administradores expliquen que, més endavant, donaran més detalls d’aquesta i de la resta d’actuacions castelleres que es duran a terme durant la propera Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: