Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos detenen quatre persones d’un grup dedicat als robatoris amb força en domicilis

Els Mossos detenen quatre persones d’un grup dedicat als robatoris amb força en domicilis

La investigació es va iniciar després que es produís un robatori en un domicili a finals de gener a Sant Martí Sarroca

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre persones d’un grup criminal dedicat als robatoris amb força en domicilis. La investigació es va iniciar després que es produís un robatori en un domicili a finals de gener a Sant Martí Sarroca, d’on van sostreure, entre altres objectes, un armer amb armes de caça. Però es va precipitar quan els Mossos van detenir a Les Borges Blanques els quatre investigats després que tinguessin un accident en aquest terme municipal mentre fugien d’un altre robatori. Els quatre detinguts són tres homes d’entre 30 i 32 anys, que no tenien residència a Catalunya, i una dona de 25 anys, amb més d’una desena d’antecedents.

Els investigadors atribueixen als quatre detinguts almenys set robatoris a cases unifamiliars a les demarcacions de Barcelona, Lleida i Tarragona. La coordinació entre les diferents àrees d’investigació criminal ha permès relacionar dos dels detinguts amb una investigació de plantacions de marihuana indoor a dues naus industrials de la província de Lleida.

Els quatre detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció i Primera Instància número 2 de Vilafranca, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: