Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Versió Original en Català d’Òmnium arriba a la sala Zazie el proper 25 de febrer

El Versió Original en Català d’Òmnium arriba a la sala Zazie el proper 25 de febrer

La sala vilafranquina acollirà una sessió presencial el dia 25 de febrer, però la resta de sessions es podran seguir a través de la plataforma Filmin.cat entre el 17 de febrer i el 17 de març.

El VOC, Versió Original en Català, és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Enguany la mostra del VOC compta amb tres sessions, una de les quals, ‘Cossos en moviment’, es podrà veure presencialment el dissabte 25 de febrer a les 6 de la tarda a la Sala Zazie El Casal de Vilafranca.

S’hi projectaran els curtmetratges ‘L’art de l’antidot’, d’Aina Palomer; ‘Les coses són així’ de Marc Esquirol; ‘L’endemà’ de diversos autors de l’Institut Puigvert; ‘Signar les arres’, de Jana Jubert; i ‘Cos’ de Sílvia Muzzioli.

La sessió presencial a la Sala Zazie serà gratuïta i totes les persones assistents tindran accés al procés de votació del premi del públic. La reserva d’entrades es pot fer al web voc.cat. Les altres dues sessions, ‘Abismes Quotidians’ i ‘Arrelant’, es podran veure a través de la plataforma Filmin.cat, on estaran disponibles del 17 de febrer al 17 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: