Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El robatori d’equips elèctrics deixa a les fosques la zona esportiva

El robatori d’equips elèctrics deixa a les fosques la zona esportiva

La pista d’atletisme de Vilafranca va patir un robatori d’equips elèctrics de les torres d’enllumenat. El material robat són 25 equips d’arrencada dels focus d’alta potència.

Durant la matinada de divendres la pista municipal d’atletisme de Vilafranca va patir un robatori d’equips elèctrics de les torres d’enllumenat. El material robat són 25 equips d’arrencada dels focus d’alta potència (2.000 W). És un material d’un cost elevat ja que cada unitat costa més de 500€ per unitat.

De fet, durant la tarda de divendres, una de les imatges va ser l’entrenament del FC Vilafranca previ al duel de diumenge al camp de la Grama. L’equip s’entrenava pràcticament a les fosques, amb les torres de llum apagades.

A causa d’aquesta incidència la il·luminació de la pista d’atletisme ha quedat afectada i tindrà molta menys potència lumínica de l’habitual, mentre no es produeixi la reparació. El material robat ja ha estat encarregat però el subministrament està supeditat a l’estoc dels distribuïdors de material elèctric. En aquests moments no es pot assegurar quant de temps s’allargarà aquesta afectació.

Els cossos de seguretat ja estan al corrent dels fets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: