Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca, a per la primera victòria de la temporada, davant un Voltregà necessitat

El Patí buscarà allargar l’alegria de diumenge passat per intentar aconseguir el primer triomf del curs a l’OKLliga.

7 dies després de sumar el segon punt de la temporada, el Patí Vilafranca vol seguir sumant. L’equip tornarà a la Poliesportiva aquest dissabte, a les 19:30h en el duel contra el Voltregà. Un històric en hores baixes que ara mateix arriba amb la necessitat de sumar per escapar de la zona baixa.

El rival de dissabte sumava una nova derrota el passat cap de setmana a casa contra el Caldes. Un partit absolutament boig que es va acabar saldant amb derrota pels de Sant Hipòlit, per 6-7.

6 derrotes seguides pel conjunt de Lluís Teixidó, que no guanyar des del partit a Sant Sadurní davant el Noia el passat 8 de gener. Un triomf per 4-6 que va donar a l’equip el bitllet per la Copa del Rei que es disputa la setmana vinent.

Pel Vilafranca serà una nova oportunitat per estrenar-se aquesta temporada i guanyar per primera vegada. L’equip s’ha quedat ben a prop en els últims compromisos de lliga. Tot i que l’empresa és extremadament complicada i les opcions són remotes, mentre no estigui tot sentenciat, s’ha de seguir lluitant.

Després de l’empat a la pista del Lleida, l’equip aconsegueix allargar les bones sensacions dels últims partits, hi haurà grans possibilitats de lluitar per la victòria. Una gran alegria tenint en compte les dificultats que s’ha trobat el Patí en la present temporada. Tot un premi a l’esforç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: