Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí, a aixecar els ànims i a per la primera victòria

L’equip rebrà la visita del Caldes, tornant a l’acció després de la dura derrota intersetmanal a la pista de l’Igualada.

El Patí Vilafranca buscarà aprofitar el factor pista en el partit d’aquest diumenge a les 16:05 davant el Caldes. Duel que arriba pocs dies després de la derrota en la 16a jornada d’OKLliga, a les Comes, davant l’Igualada. Probablement el millor partit de la temporada pels penedesencs, que passaven a guanyar per 1-5 a 10 minuts per acabar, a protagonitzar un final cruel, amb derrota per 7-5.

Els vilafranquins jugaran a casa i intentaran que l’escalf de l’afició els ajudi a refer-se, per plantar cara a un Caldes que arriba a la Poliesportiva amb optimisme.

Dimecres, l’equip d’Eduard Candami empatava a 4-4 davant el Reus Deportiu, en un disputadíssim duel en què la victòria s’escapava a dos minuts per acabar, amb gol de Joan Salvat pels reusencs. El Caldes, 9è amb 19 punts, trencava així una ratxa de sis derrotes seguides.

Diumenge, s’enfrontaran dos conjunts amb necessitats ben diferents, però amb el mateix objectiu de sumar de 3. Més urgent encara és pel Patí, cuer de la categoria, i que encara no ha guanyat aquesta temporada, amb un balanç d’1 empat i 15 derrotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: