Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pallasso Nanu Ferrari ha fet gaudir el públic familiar de Vilafranca

Presentava en un Cal Figarot ple d’infants i les seves famílies el seu espectacle Chikaka Magic Show.

El showman i pallasso internacional Nanu Ferrari ha actuat aquest diumenge a Vilafranca en el marc del Festival Musicveu. Presentava en un Cal Figarot ple d’infants i les seves famílies el seu espectacle Chikaka Magic Show. Es tracta d’un espectacle visual participatiu és per això que Nanu Ferrari va fer sortir alguns nens i nenes a l’escenari.
Nanu Ferrari compta amb més de quaranta anys d’experiència acumulats entre els EUA concretament a Hollywood i Las Vegas, a més de molts altres països. És un dels millors actors còmics de Catalunya. La seva entrega, imaginació, creació i execució dels seus espectacles el fa únic al món de l’animació tant infantil com per adults. Amb més de 70 personatges diferents és un dels còmics amb més registres del país. El proper diumenge, 12 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, el Festival MUSICVEU ofereix el concert amb THE BLACK BARBIES.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: