Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia visita un sempre complicat Alcoi en plena línia ascendent

Després d’un vibrant empat a 4 a l’Ateneu davant el Trissino, l’equip posa rumb a Alcoi, per enfrontar-se a un sempre complicat conjunt alacantí, actual sisè classificat de l’OKLliga.

El Noia es torna a trobar amb la mateixa circumstància de fa dues setmanes, quan disputava dos partits en menys de dos dies contra Porto i Liceo. Aquesta jornada, altre cop dos partits en menys de 48h, i és que després d’un vibrant empat a 4 davant el Trissino a l’Ateneu en duel europeu, els de Pere Varias es desplaçaran fins Alcoi, per enfrontar-se a l’actual sisè classificat, amb 29 punts.

L’Alcodiam, un equip en plena línia ascendent, ha guanyat 5 dels últims 7 partits que ha disputat. Un balanç que els ha fet superar fins i tot l’Igualada, que s’havia erigit com la gran sorpresa agradable d’aquesta temporada. Els alacantins són candidats seriosos a formar part dels 8 que juguin els playoff de post-temporada. Un equip que no posarà les coses gens fàcils als sadurninencs. El partit serà clau pel Noia, en plena persecució del Liceo, juntament amb Reus i Calafell.

L’Alcoi – Noia serà dissabte a les 20:15h. Aquesta jornada també destaca destaca el duel al Palau Blaugrana entre Barça i Liceo. En els altres partits amb equips del top 5, Calafell – Sant Cugat i Lleida – Reus, en l’enfrontament entre els germans Aragonès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: