Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es veurà les cares amb el Voltregà als quarts de final de la Copa del Rei

El Noia buscarà aixecar la seva tercera Copa del Rei, un títol que no guanya des de l’any 2008.

En el sorteig celebrat aquest dilluns a la tarda al Castell de Calafell quedava definit el quadre de la propera edició de la Copa del Rei. El Noia Freixenet es veurà les cares amb el Voltregà als quarts de final el dijous, 2 de març, encara amb horari per definir.

Pel mateix costat del quadre, el mateix dijous, l’altre partit de quarts enfrontarà el Liceo i el Caldes. Els sadurninencs es podrien veure les cares amb els gallecs ens una hipotètica semifinal. Evitarien fins la final el Barça, que als quarts de divendres s’enfrontarà a l’Igualada. També divendres tindrà lloc un vibrant duel entre el Reus Deportiu i els amfitrions, el Calafell.

El Noia es retrobarà amb el Voltregà, un conjunt que va aconseguir el bitllet pel torneig del K.O. després de la victòria a l’Ateneu de Sant Sadurní per 4-6, el passat 8 de gener: únic precedent entre els dos equips aquesta temporada.

I és que el Noia buscarà aixecar per tercera vegada un títol que no aixeca des de l’any 2008. La temporada passada l’equip es quedava a les portes de la final en una competida semi davant el Barça, vigent campió de Copa.

La 79a edició de la Copa del Rei tindrà lloc al Pavelló Joan Ortoll de Calafell els dies 2, 3, 4 i 5 de març, encara amb els horaris de partits per definir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: