Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El conseller Joan Ignasi Elena visita Sant Quintí i es reuneix amb les autoritats locals

El conseller Joan Ignasi Elena visita Sant Quintí i es reuneix amb les autoritats locals

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat aquest divendres Sant Quintí en el marc d’una trobada institucional i una reunió de treball

Elena s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Quintí, Pol Pagès, el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, i Marc Costa, director general d’Agents Rurals. Durant la trobada s’ha abordat la situació actual de la vila en matèria de seguretat i convivència ciutadana.

Des d’alcaldia s’ha valorat positivament la posada en marxa del programa LECTIO de càmeres lectores de matrícula en la prevenció de robatoris amb vehicle al municipi, i s’ha manifestat la voluntat de continuar impulsant polítiques que afavoreixin la convivència ciutadana.

També s’ha traslladat la necessitat de continuar reforçant la presència policial per combatre la delinqüència i l’incivisme a la vila. Per la seva banda, el conseller Elena ha agraït la tasca que es realitza des del consistori amb el compromís de continuar prioritzant aquestes línies de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: