Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller Joan Ignasi Elena anuncia un increment d’agents dels Mossos a l’Alt Penedès

Ho ha fet durant la presentació de les millores energètiques a la comissaria dels Mossos, amb un pressupost de 700.000 euros

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer, i de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, entre altres autoritats policials, ha presentat aquest dijous a la tarda el projecte de millora energètica de la comissaria dels Mossos d’Esquadra amb un pressupost de 700.000 euros.

El projecte consistirà en la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la substitució del sistema d’enllumenat per LED, també de les calderes i el sistema de climatització per un d’alta eficiència, a més de les fusteries exteriors. Amb aquestes millores, s’aconseguirà un estalvi energètic d’un 30% en el consum. El conseller també ha fet referència a la situació de seguretat a Vilafranca apuntant que han treballat de forma “intensa” en algunes zones de la vila.

El conseller ha apuntat que els fets delictius van baixar un 17% entre els mesos de novembre i desembre respecte el mateix període del 2019 i, tot i que no ha donat xifres, també ha assegurat que hi haurà un increment d’efectius de Mossos a la comarca en els propers mesos, sumant-se al 10% que s’ha augmentat ja en els últims dos anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: