Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 85% de la ciutadania diu estar bastant o molt satisfeta de viure a Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha publicat els resultats del Dibaròmetre, l’enquesta sobre la percepció ciutadana del municipi, els serveis i l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona.

Aquest projecte s’emmarca en l’interès de la Diputació per copsar la percepció de la ciutadania sobre el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament, recollint informació rellevant sobre el municipi que pugui ser útil per a la millora de la presa de decisions tant de la Diputació de Barcelona com dels propis ens locals. En el cas de Vilafranca, es van realitzar 400 enquestes telefòniques seguint quotes de sexe i edat. L’estudi, presenta els resultats en base a sis categories: percepció del municipi, imatge municipal, gestió municipal, mitjans de transport, Diputació de Barcelona i Covid19.
Respecte la percepció del municipi, es destaca que el 85% dels enquestats estan bastant o molt satisfets de viure a Vilafranca. La dada està 7 punts per sobre de la mitjana de la província. En aquest apartat es fa constar que els principals problemes de la ciutat, segons les persones enquestades, són la seguretat ciutadana, els problemes associats a la immigració i l’oferta comercial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: