Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans Vilafranca sol·licita adquirir pistoles táser per a la Policia Local

L’alcaldable de Ciutadans a Vilafranca, Eladio García, ha presentat una moció al ple de febrer per a sol·licitar al govern local que doti a la Policia Local de pistoles táser.

Segons García, disposar d’aquesta arma evita que els policies hagin d’acostar-se al sospitós a distàncies que posen en risc la seva vida i permeten incapacitar-lo de manera immediata alhora que evita que terceres persones puguin resultar ferides durant la detenció.

García també ha sol·licitat en la mateixa moció que als agents se’ls capaciti, mitjançant un curs de formació, per a portar aquesta arma no letal i que almenys cada cotxe patrulla disposi d’una táser.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: