Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aliança Magnet entre l’escola La Pau i l’Institut de la Ciència i la Tecnologia Ambientals

Sant Sadurní aposta per la ciència, la tecnologia i el medi ambient amb l’aliança entre l’escola La Pau i l’Institut de la Ciència i la Tecnologia Ambientals

L’Escola La Pau ha iniciat una aliança amb l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) en el marc del programa Magnet.

La ciència, la tecnologia i el medi ambient seran els eixos d’aprenentatge de l’escola La Pau de Sant Sadurní, amb una aliança amb l’Institut de la Ciència i la Tecnologia Ambientals.

En concret, a l’escola es crearà un hort laboratori i es desenvoluparà un projecte de mobilitat sostenible. Així ho explicaven en roda de premsa de presentació, que es va dur a terme al mateix centre educatiu

La directora de l’escola La Pau, Estefania Lara, destaca que el projecte permetrà treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible des d’una vessant científica i amb esperit crític.

Per part de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Ton Amat exposava la il·lusió del municipi per iniciar un projecte que implica a una xarxa d’institucions de referència al país.

El programa Magnet és una oportunitat per a les escoles per oferir un aprenentatge adaptat a les necessitats formatives de l’alumnat en la societat actual, implementant noves metodologies de treball.

Sota el nom «Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu», el programa aplega 36 centres de Catalunya, i està impulsat pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el qual hi col·labora l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: