Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Victor Oribe posa fi a 9 anys i mig al FC Vilafranca

Un històric del FC Vilafranca s’acomiadava al Municipal aquest dimarts al vespre. Una notícia sobtada, però “molt meditada” pel ‘8’, fonamentada “únicament en motius famíliars i laborals”.

La gran icona del FC Vilafranca en els últims 9 anys i mig tanca una llegendària etapa al degà. Victor Oribe anunciava aquest dimarts al vespre en una roda de premsa convocada d’urgència que deixa de ser futbolista del Vilafranca.

Una decisió complicada, alhora que meditada, comentava el reusenc, que també explicava que els motius que l’han portat a prendre-la han estat «únicament personals». El jugador ha intentat fins el final compatibilitzar la seva vida familiar i laboral amb la seva altra passió: el futbol.

Finalment, les exigències per una i altra banda s’han tornat impossibles de casar, fet pel qual Oribe abandona el Vilafranca i la Tercera Divisió, per passar a militar a un club d’inferior categoria.

Durant la roda de premsa, el mitjapunta de 33 anys, ha explicat que durant l’estiu ja es va plantejar la possibilitat d’abandonar el club, però després de conversar amb els fins aleshores entrenador Ivan Moreno i la cúpula del club, va decidir provar un any més.

Marxa Oribe com a capità i líder de l’equip. Un dels homes clau en la història del Vilafranca i en la seva etapa més gloriosa: ascens a 2a RFEF, dos playoffs, final de Copa Catalunya, i 85 gols en més de 200 partits amb el número 8 a l’esquena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: