Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una gala servirà per presentar els espectacles de la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori

Una gala servirà per presentar els espectacles de la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca presenta els espectacles professionals per adults i famílies de Cal Bolet i l’Auditori per a la temporada de febrer a juny de 2023.

La gala de presentació de la nova temporada tindrà lloc el proper dimecres 18 de gener, a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet.

L’acte comptarà amb la presència d’alguns dels artistes que formen part de la programació de la nova temporada, entre ells, la cantautora Anna Roig que interpretarà un dels temes del seu nou disc, ‘Aportar bellesa al món’; Clara Cols o Biel Duran de la Sala Flyhard que posaran en escena ‘La pell fina’ o bé, l’actuació de la Camerata Penedès, entre d’altres sorpreses.

La periodista Laia Paretas serà l’encarregada de conduir la gala, concebuda en format d’espectacle amb actuacions i entrevistes en directe. També es sortejaran entrades per a alguns espectacles entre les persones assistents a l’acte de presentació.

Les entrades per a la gala de presentació de la temporada d’espectacles a Cal Bolet i l’Auditori es poden aconseguir, de forma gratuïta, en un enllaç habilitat al web espectaclesvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: