Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un llibre recull els 100 anys d’història de futbol a Sant Sadurní d´Anoia

Un llibre recull els 100 anys d’història de futbol a Sant Sadurní d´Anoia

El recull ha anat a càrrec de l’historiador Toni Romeu.

Divendres el celler de la Fassina de Can Guineu es va omplir per assistir a la presentació del llibre 100 anys de futbol a Sant Sadurní d’Anoia editat per l’Ajuntament i que fa un recorregut per l’evolució d’aquest esport i dels clubs de la vila, a través de relats, anècdotes i imatges.
El recull ha anat a càrrec de l’historiador Toni Romeu, que va reconèixer les dificultats per recollir informació i material històric per elaborar el llibre i va agrair la cessió de fotografies, entrevistes amb persones vinculades a l’entitat i aportacions de testimonis que han permès reconstruir la història.
En els inicis existien el Sant Sadurní i el Noia. Tot i conviure poc, no s’entenen un sense l’altre per la rivalitat que va existir entre les dues entitats durant molts anys.
L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, Ton Amat, la regidora de Cultura, Marta Castellví, i el president de la UE Sant Sadurní, Toni Cruces.
Ton Amat va afirmar que el club és una de les entitats més actives i longeves de Sant Sadurní, que forma part de la vida de milers de sadurninencs. Per la seva part,Toni Cruces, va assegurar que celebren 100 anys de futbol i 50 anys del primer equip femení.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: