Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicien les obres de millora del pas de vianants de Torrentfond a Sant Llorenç d’Hortons

S’inicien les obres de millora del pas de vianants de Torrentfond a Sant Llorenç d’Hortons

La Diputació inicia aquesta setmana les obres per millorar el pas de vianants situat a la rotonda de Torrentfond a la carretera BV-2249 a Sant Llorenç d’Hortons.

Les obres, que compten amb un pressupost de 46.180 euros i un termini d’execució d’un mes i mig, tenen com a objectiu millorar la seguretat viària, l’accessibilitat i la mobilitat en general en aquest punt de la carretera on hi ha un itinerari de vianants que la creua juntament amb una parada d’autobús.

Per tal d’aconseguir aquestes millores principalment s’actua sobre el pas de vianants preexistent i sobre l’actual punt de parada de l’autobús sentit Sant Llorenç d’Hortons, que es treu de la rotonda i es ressitua en un punt proper.

Les actuacions inclouen la construcció d’un refugi al pas de vianants urbanitzant l’illot deflector preexistent amb marques viàries i la instal·lació de dos nous punts de llum per millorar-ne la il·luminació. També s’urbanitza una part del voral exterior de la rotonda per incrementar la deflexió d’aquelles trajectòries que ara el poden trepitjar i es construeix un nou tram de vorera en el marge esquerre per ressituar la parada d’autobús sentit Sant Llorenç d’Hortons.

Així mateix, es senyalitza com a via verda d’ús compatit per a vianants i bicicletes la pista bici que voreja l’exterior de la rotonda, i que connecta el pas de vianants amb el carrer Garbí, i s’implementen millores de senyalització en l’entorn de la rotonda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: