Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sese i Olesa, campions del I Torneig Ciutat de Vilafranca

El torneig tenia lloc el passat cap de setmana al Pavelló Nou de Vilafranca. L’equip del Xamba Negre, sotcampió del grup 1; el Xamba Taronja, semifinalista al grup 2.

El Xamba organitzava aquest passat cap de setmana la primera edició del Torneig Ciutat de Vilafranca, en categoria júnior. Un total de 12 equips participaven al llarg dels dos dies de competició: dissabte, amb la fase de grups i diumenge amb les semifinals i la final.

Dos grups, que es disputaven de manera independent, amb les seves respectives semifinals i finals, i un equip del Xamba a cadascun d’ells. Al grup 1, Esparreguera, Les Corts, Cornellà, Sese, Gramenet; i al 2 Olesa, Les Corts, Sant Sadurní, Tecla Sala i Martorell.

A les finals de diumenge els guanyadors van ser el Sese, que superava el Xamba Negre al grup 1, i l’Olesa, al grup 2, amb el Martorell com a sotscampió.

La intenció de l’entitat és consolidar l’esdeveniment de categoria júnior com una referència a nivell català.

Durant la celebració del Ciutat de Vilafranca, la presidenta valorava la bona temporada dels equips del club, destacant la bona feina del sènior, que només ha perdut un partit aquesta temporada.

Aproximadament unes 700 persones van adreçar-se al pavelló durant els dos dies de competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: