Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos ha recuperat aquest Nadal els parcs infantil i l’esportiu

Aquesta setmana, des del dilluns i fins dimecres s’ofereix l’activitat del parc nadalenc infantil Pavelló Municipal d’Esports en horari de tarda adreçat a nens i nenes de fins a 11 anys.

Les activitats presentent una àmplia oferta d’inflables, ludoteca, jocs i tallers. I d’altra banda també de tarda i fins dimecres a la Pista poliesportiva hi ha el Parc Nadalenc Esportiu amb activitats d’esport, aventura i tallers. Activitats adreçades a nens, nenes i joves a partir dels 11 anys.
Al Pavelló Municipal d’Esports aquest dilluns començaven les acticitats pels més menuts. Un parc infantil que, com explica la regidora de Joventut i Infància de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es recupera amb il.lusió desprès de dos anys de pandèmia.
També el regidor d’esports, Manel Alpuente, es mostra satisfet d’haver pogut recuperar la normalitat de les activitats nadalenques a la Pista poliesportiva. La setmana passada amb tres dies dedicats a l’esport i tallers, i aquesta setmana incorporant les tirolines amb un circuit de natura espectacular.
A més compten amb la col.laboració dels Castellers i els Falcons de Vilafranca que faran tallers dimarts i dimecres.
Les activitats nadalenques als Monjos van començar el 15 de desembre amb la festa d’encesa d’il·luminació nadalenca.
L’acte es va complementar amb l’elecció de la nena i el nen que lliuraran la clau màgica a ses Majestats els Reis de l’Orient el proper 5 de gener.
Ara ja està tot a punt per recuperar també al complet la festa de la la Cavalcada de Reis.
La cavalcada començarà a dos quarts de sis de la tarda amb l’arribada dels Reis a la societat de Cal Rubió. A dos quarts de set arribarà als Monjos per l’Avinguda de Cal Salines, fins al Parc de la Biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: