Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí estudia personar-se com a acusació popular contra el presumpte violador

Unes 150 persones es van manifestar divendres al vespre a la plaça de l’1 d’octubre de Sant Martí Sarroca en rebuig als fets que van passar el 6 de gener al seu municipi.

Recordem que un home de 35 anys resident a Sant Martí va agafar una jove menor d’edat a la sortida d’una discoteca de Vilafranca i la va traslladar al seu pis on la va violar. El mateix dissabte va quedar detingut. El dilluns es va fer una concentració ciutadana a Vilafranca i dimarts la jutge de Vilafranca va decretar el seu ingrés a presó. Els fets han generat un gran revolt a Sant Martí i des de la Comissió de Festes de Sant Martí van organitzar divendres la manifestació.
L’alcalde de Sant Martí, Josep Maria Padullés, explica que com la víctima no és del seu municipi no poden presentar-se com a acusació particular i que estan estudiant presentar-se com a acusació popular.
El poble de Sant Martí va mostrar el rebuig a qualsevol mena de violència masclista. A la concentració amb una pancarta on es podia llegir Som lliures. També hi ha pintades a les parets amb la frase ‘Mort al violador de Sant Martí’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: