Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noia – Sarzana: debut cavista a a la Champions aquest dijous a les 21h

En l’altre partit del grup, Porto – Trissino. Diumenge, els sadurninencs tornaran a l’acció amb el partit de l’OKLliga davant el Sant Cugat.

Ja s’ha acabat l’espera. Aquest dijous dona inici la fase de grups de la nova Champions League d’hoquei patins, en la qual pren part el Noia Freixenet. El conjunt cavista debuta avui dijous a partir de les 21h, a la pista del Sarzana italià, vigent campió de la Coppa Italia.

Els altres dos equips del grup dels sadurninencs, Porto i Trissino, es veuràn les cares a partir de les 20h. La jornada inaugural es completa amb els duels Barça – Forte dei Marmi, Sporting – Barcelos, Oliveirense – Liceo, Benfica – Calafell, Amatori Lodi – Valongo, i Reus – Saint Omer. Tots ells es podràn seguir en directe per l’streaming de World Skate Europe TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: