Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moltes famílies no es van voler perdre la Cavalcada de Reis de Santa Margarida i els Monjos

La cavalcada va començar a dos quarts de sis de la tarda amb l’arribada dels Reis a la societat de Cal Rubió.

A dos quarts de set arribava als Monjos per l’Avinguda de Cal Salines, fins al Parc de la Biblioteca. Durant el recorregut i especialment a l’arribada al Parc van ser moltes les nenes i nens, amb els seus familiars, que no es van voler perdre el moment. A més el temps va acompanyar un acte que es va desenvolupar amb bon ritme. Per aquest motiu la regidora de Joventut i Infància de l’ajuntament, Neus Hernández, en feia un balanç molt satisfactori.
Per la seva part, l’alcaldessa Imma Ferret, remarcava que més que mai cal demanar per aquest any pau i respecte.
Acompanyats pels patges i els Follets de la nit i juntament amb la Sutja, la reina del carbó, amb la seva cançó es va aconseguir, com marca la tradició als Monjos, que el Patge Volador entregués la clau màgica al nen i a la nena que van fer l’entrega oficial als Reis. A la nit els Reis d’Orient amb les seves carrosses plenes de regals i guiades per l’estrella d’Orient van fer la seva feina passant per totes les cases del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: