Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘L’oreneta’, un dels últims èxits del teatre català, arriba a Cal Bolet amb entrades exhaurides

‘L’oreneta’, un dels últims èxits del teatre català, arriba a Cal Bolet amb entrades exhaurides

‘L’oreneta’, de Guillem Clua, interpretada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, arriba aquest dijous a Cal Bolet amb les entrades exhaurides des de fa tres mesos.

L’espectacle, dirigit per Josep Maria Mestres, ha guanyat els guardons a ‘Millor Espectacle’ i ‘Millor Autoria Original’ als V Premis Teatre Barcelona.

L’espectacle va sorgir arran de l’atemptat islamista que es va produir el juny del 2016 contra la comunitat LGTBI a un bar d’Orlando. ‘L’oreneta’ és la història d’una mare emocionalment ferida que qüestiona la definició d’ésser humà. Emma Vilarasau interpreta una professora de cant que un dia rep la visita d’un jove, interpretat per Dafnis Balduz, que vol rebre’n classes, perquè prepara un homenatge per l’aniversari de la mort de la seva mare. Ell vol cantar una cançó que també és especial per a la professora. L’actitud distant i esquerpa d’ella s’anirà estovant davant la insistència de l’alumne i, sobretot, davant les preguntes que aquest comença a fer-li.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: