Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Hospital organitza la 6a Caminada Solidària en el marc de La Marató de TV3

L’Hospital organitza la 6a Caminada Solidària en el marc de La Marató de TV3

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès organitza la 6a Caminada Solidària i Saludable per la Salut Cardiovascular en el marc de La Marató de TV3.

El proper diumenge 15 de gener tindrà lloc la 6a edició de la Caminada i per fer-ho possible han col·laborat l’Ajuntament de Vilafranca, La Granja, Plana Rodona, Covides Aramark i la parella musical de la comarca Noelia i Kim.
L’esdeveniment s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí a l’espai exterior de l’entrada principal de l’hospital i finalitzarà a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca. Un cop allà, sobre les 12 del migdia es realitzaran dues xerrades per part de professionals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. Una xerrada sobre Hàbits de salut cardiovascular per a la prevenció del desenvolupament de malalties cardiovasculars a càrrec del Doctor Adolf Descalzi, Cardiòleg de l’Hospital i una segona xerrada sobre La importància de saber primers auxilis i saber fer una reanimació cardiopulmonar, a càrrec de Montse Olivella, infermera referent de suport vital a l’Hospital de Vilafranca.
La Caminada s’organitza amb l’objectiu d’augmentar el marcador de La Marató de Tv3, per això es demana una inscripció solidària d’un mínim de 5€. Per tal de preveure el nombre de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic indicant el nom dels participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: