Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atletisme penedesenc comença l’any en forma

Pol Retamal aconsegueix la tercera millor marca de la temporada en els 200m; Xènia Benach, tercer millor registre europeu de l’any i Naima Ait Alibou, primera espanyola al cros d’Elgoibar.

L’inici d’any ha portat un grapat de bons resultats pels atletes penedesencs. Al Campionat de Catalunya Clubs en pista coberta, el martinenc Pol Retamal aconseguia el primer lloc en la prova dels 200 metres llisos, amb una marca de 21.10, aconseguint la millor marca mundial de la temporada i quedant a 11 centèsimes del rècord de Catalunya.

D’altra banda Xènia Benach, aconseguia una marca de 8.22 a les semifinals de Trofeo de Reyes, celebrat a Saragossa. Aquest 8.22 en els 60m tanques és el tercer millor registre europeu de la temporada.

Una altra penedesenca, Naima Ait Alibou, finalitzava 8a al cross internacional Juan Muguerza, a Elgoibar (Pais Basc). Amb un temps de 27min38seg, era la primera atleta nacional en creuar la meta. Naima Ait Alibou formarà part de l’equipo absolut del Playas de Castellón femení a l’europeu de cross a Oropesa el proper 5 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: