Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha tancat l’any 2022 amb un increment de l’atur

Concretament a l’Alt Penedès hi ha un augment de 57 persones més respecte al mes de novembre, el que suposa un total de 5008 aturats al desembre.

Vilafranca és el municipi altpenedesenc que ha registrat un nombre més alt d’aturats a finals del 2022. Ha sumat 17 persones més a l’atur i per tant al desembre la xifra total ha estat de 2007. A la capital de comarca la segueixen Gelida amb 9 aturats més respecte el mes anterior i Sant Sadurní i Mediona amb un increment de 8 aturats. En canvi, a Sant Martí Sarroca i Sant Quintí de Mediona s’ha reduït considerablement l’atur amb 12 persones menys a les llistes d’ocupació al primer municipi i 11 al segon. En xifres globals, a Catalunya l’atur ha baixat en 2.644 persones al desembre, respecte al mes anterior, amb un total de 346.000 persones inscrites a les oficines d’ocupació. La xifra representa un 6,1% menys d’aturats que fa un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: