Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La territorial de Vilafranca de l’ANC guanya la nul·litat d’una denuncia policial infundada

Els fets es remunten al febrer de 2021 quan Vilafranca acollia una jornada de suport a l’Adrián Sas.

Una sentència judicial en ferm del Jutjat Contenciós Administratiu nº 9 de Barcelona ha anul·lat una denúncia de la policia local contra un membre de la territorial de l’Assemblea de Vilafranca per entrar amb el vehicle a la Plaça de la Vila per descarregar l’equip de so de l’entitat en motiu d’una concentració política.
Els fets es remunten al febrer de 2021 quan Vilafranca acollia una jornada de suport a l’Adrián Sas.
La territorial de Vilafranca de l’ANC s’hi va sumar. Un dels seus membres duia l’equip de so de l’entitat amb el seu vehicle a la Plaça de la Vila. A un dels membres de la policia local no li va agradar el fet i, a crits i sense deixar descarregar el material, el va fer fora de la plaça. No content amb el fet, amb posterioritat li va fer arribar una denuncia acusant-lo de desobediència a l’autoritat i circulació en direcció prohibida. Es va interposar recurs i finalment el Jutjat Contenciós Administratiu nº 9 de Barcelona ha resolt declarar nul·la la sanció per mala praxis del funcionari, sense entrar ni a valorar els fets.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: