Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma No a la MAT Alt Penedès, satisfeta del concert a l’Auditori

Tot i que haurien volgut més assistència de públic, consideren que el concert va ser un bon altaveu de les reivindicacions de defensa del territori i la sobirania energètica.

En el marc de les Festes de Sant Raimon, la Plataforma va organitzar un concert amb tres grups penedesencs que públicament també han estat donant suport a les reivindicacions en favor de la sobirania energètica i en contra del projecte de línia de molt alta tensió que es vol fer passar per la comarca.

El concert, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, el va obrir el grup ‘Eat your enemy’, i en el decurs de la seva actuació representants de la Plataforma van agrair tant la participació dels grups com l’assistència de públic i els van animar a continuar en la lluita per la defensa del territori i en contra dels oligopolis energètics.

En acabar aquest primer grup va ser el torn de ‘Bandau’, que va animar els assistents amb el seu ritme per acabar donant pas al darrer dels participants, ‘Derrumband’ que van acabar d’engrescar tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: