Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau és un dels 6 espais a Catalunya que ha rebut el distintiu Equipament 2030

La Nau ha rebut aquest reconeixement, entre altres coses, perquè compleix els quatre pilars essencials en els que està basat el projecte de la Diputació de Barcelona.

Aquest dimecres al matí, el cap de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, Roberto Pescador, ha visitat l’Espai Jove La Nau acompanyat del regidor de joventut de Vilafranca, Miquel Medialdea. El motiu de la visita, en part, era entregar el distintiu Equipaments 2030 que reconeix els espais responsables i educadors de Catalunya. Pescador explicava en què consisteix el projecte.

Per la seva banda, el regidor Miquel Medialdea es mostrava molt satisfet del reconeixement obtingut.
La Nau ha rebut aquest reconeixement, entre altres coses, perquè compleix els quatre pilars essencials en els que està basat el projecte de la Diputació de Barcelona. Aquests pilars són la participació, l’accessibilitat, la integració i la sostenibilitat. Des de la diputació volen donar suport als ajuntaments perquè puguin desenvolupar equipaments més sostenibles, responsables i educadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: